Teksten laten controleren

Een kwalitatieve tekst straalt betrouwbaarheid uit. Dat is een sterke eerste voorwaarde om je lezer te overtuigen van je diensten of je visies. Je teksten laten controleren door InStaTekst? Een frisse blik is nooit verkeerd.

InStatekst controleert teksten op:

 1. Stijl
 2. Toon
 3. Structuur
 4. Inhoud
 5. Spelling
 6. Grammatica

Controle op inhoud

Het kan zijn dat ik mij eerst in een onderwerp moet inlezen voor ik iets over de inhoud kan zeggen. Dat kan wat extra tijd in beslag nemen. Ik ga er, hoe dan ook, altijd wel vanuit dat een tekst begrijpelijk moet zijn voor een leek, zeker als het jouw bedoeling is om een moeilijk uit te leggen onderwerp duidelijk te maken aan een breed publiek.

Hoe gaan we samen aan de slag?

Je neemt contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Geef daarin het volgende aan:

 1. Wat voor teksten wil je laten corrigeren?
 2. Waar worden de teksten straks gepubliceerd?
 3. Voor welke doelgroep zijn de teksten bestemd? Wat wil je met de teksten bereiken?
 4. Is er verdiepende kennis van mijn kant nodig om de teksten te redigeren?
 5. Hoeveel teksten wil je laten controleren?
 6. Wanneer wil je de gecorrigeerde teksten hebben?

Hoe meer informatie, hoe beter ik jou van dienst kan zijn. Neem direct contact met mij op en ik ga zo snel mogelijk voor je aan de slag.