Over

Geboren in hartje Amsterdam en getogen in het hartverwarmende Italië. Nog voor ik kon lopen, zat ik al met mijn neus in de boeken. Nog voor ik kon praten, had ik de eerste rode pennenstreken al door de scriptie van mijn vader gezet. Ik was trots op deze eerste ‘redigeerklus’ en mijn gekras verspreidde zich naar alle muren van ons huis. Dit was slechts het begin van mijn tomeloze passie voor taal en tekst.

Eenmaal terug in Nederland besloot ik de opleiding Journalistiek in Tilburg te volgen. Zompige kroketjes en broodjes shoarma vervingen verse Italiaanse pasta’s. Flessen rode wijn bij kampvuurtjes aan het Lago Maggiore maakten plaats voor plastic bekertjes bier en regenachtige parkfestivals. Mijn studietijd was ontzettend inspirerend en ik wist meteen dat ik het juiste vak had gekozen. Helaas, na het behalen van mijn diploma moest ik me op administratieve functies richten om rond te komen.

Inge Stakenborg - Tekstschrijver, copywriter en redacteur

De economische crisis in 2008 bracht uitkomst: ik werd wegbezuinigd en zag daardoor een kans om weer gehoor te geven aan mijn jengelende schrijvershart. Mijn comeback bestond uit het aannemen van zeer diverse schrijfklussen. Hierdoor weet ik wat het betekent om doelgericht en met veel geduld aan een passie te werken.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen?

Bekijk de diensten van InStaTekst. Ik sta klaar voor al jouw vragen en opdrachten.

A professional writer is an amateur who didn’t quit. 

Richard Bach