Over mij

Aangenaam! Ik ben freelance tekstschrijver, copywriter en redacteur. Ik werk onder de naam InStaTekst en ben gespecialiseerd in het schrijven van commerciële en informatieve (SEO-)teksten.

Schrijven is absoluut mijn passie. Op mijn achtste schreef ik mijn eerste boek. Dit boek heb ik nooit uitgebracht, maar ik wist wel meteen dat ik schrijfster wilde worden. Mijn studiekeuze viel later op journalistiek, omdat ik erg geïnteresseerd ben in allerlei wereldse zaken.

Na het behalen van mijn bachelor werkte ik als copywriter, eindredacteur en ghostwriter voor verschillende bedrijven. Als contentspecialist ondersteunde ik met mijn teksten allerlei marketingactiviteiten, denk onder meer aan online campagnes en het inhoudelijk inrichten van kennisbanken. Ook DTP-werkzaamheden met InDesign of WordPress ging ik niet uit de weg.

Ik heb altijd prettig samengewerkt met andere creatief ingestelde mensen. Het geeft altijd een fantastisch gevoel om samen iets moois, nuttigs én kwalitatiefs te maken, in het bijzonder iets waar de maatschappij echt wat aan heeft! Ik omschrijf mezelf daarom meestal in deze vijf woorden:

  • Creatief
  • Enthousiast
  • Doorzetter
  • Nuchter
  • Sociaal betrokken

Begin 2018 startte ik met InStaTekst en verviel daarna alweer snel in loondienst dankzij een zeer tevreden opdrachtgever. In 2023 blies ik mijn tekstbureau weer nieuw leven in, met veel extra ervaring in (SEO-)copywriting en marketing.

In mijn vrije tijd werk ik aan allerlei creatieve schrijfprojecten. Tegelijkertijd laat ik me graag inspireren door muziek, kunst, literatuur en reizen. Ik ben zowel privé als zakelijk vaak op pad en ik zoek altijd naar mogelijkheden om te leren, te groeien en te genieten van het leven.

Ik hoop snel voor jou te schrijven. Bel of mail mij direct!

Hartelijke groet,

Inge Stakenborg

(InStaTekst)